Name Filmstaden
Category Entertainment
Size 74.8MB
Popularity 6347
Publisher Filmstaden AB
Score 6.0
Publish Date 22/05/2022
Download Download Mod Apk
Google play Filmstaden Google Play

Mod Info:

Filmstaden

Filmstaden Game Introduction :

Gillar du att gå på bio? Vill du tjäna poäng på din biobiljett och på alla dina köp i kiosken – poäng du kan handla för direkt i appen? Vill du kunna läsa senaste nytt om aktuella filmer? Få en ännu större bioupplevelse med Filmstadens app!

Appen erbjuder inte bara det snabbaste sättet att köpa biobiljetter på, utan som medlem i Filmstaden får du dessutom hela ditt medlemskap direkt i mobilen – komplett med alla grymma medlemsfunktioner. Genom att logga in som medlem samlar du poäng automatiskt när du köper din biobiljett och du har möjlighet att intressemarkera filmer som du är nyfiken på, favoritmarkera din närmaste biograf och fördela poäng till vänner, samt ta del av fantastiska medlemserbjudanden. Din biljett sparas dessutom direkt i appen. Bra va?

Inte nog med det, i appen hittar du snabbt och enkelt rätt film och föreställning i just din stad. Dessutom hittar du massor av spännande läsning om aktuella filmer och om filmvärlden under ”Nyheter från Filmstaden” – ett måste för filmälskare!

Ladda ner ner appen idag – så ses vi i biomörkret.

Filmstaden Game screenshot :

Filmstaden Game screenshot 1

Filmstaden Game screenshot 2

Filmstaden Game screenshot 3

Filmstaden Game screenshot 4

Filmstaden Game screenshot 5

Filmstaden Game screenshot 6

Filmstaden Game screenshot 7

Filmstaden Game screenshot 8

Filmstaden Game screenshot 9

Filmstaden Game screenshot 10

Filmstaden Game screenshot 11

Filmstaden Game screenshot 12

Filmstaden Game screenshot 13

Filmstaden Game screenshot 14

Filmstaden Game screenshot 15

Filmstaden Game screenshot 16

Filmstaden (74.8MB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *